Just Cavalli

Just Cavalli Excess Fashion Luxury

Just Cavalli is een luxe, trendy, sensueel en urban horlogemerk. Roberto Cavalli creëerde de lijn in 2000 en zorgde daarmee voor modieuze horloges geschikt voor een nieuwe generatie vrije geesten. De prints en afwerkingen van de horloges zijn geïnspireerd op de reizen van Cavalli, de collecties laten net als de haute couture een duidelijke invloed van de schoonheid van de natuur zien.

Just Cavalli by Roberto Cavalli

Roberto Cavalli werd in 1940 geboren in Florence, in een warm bad van artistieke talenten. Hij werd al op zijn 17e toegelaten op het Institute of Art in Florence, waarna hij zich richtte op het ontwerpen van haute couture. Cavalli staat met name bekend om zijn dierenprints, die onder andere Brigitte Bardot in Saint Tropez voor het eerst droeg.

Trendy horloges van Just Cavalli

De luxe horloges van Just Cavalli zijn er voor heren en voor dames, ze bevatten altijd glamoureuze glimmende details en het duidelijke logo. De horloges zijn onder andere beschikbaar met geel- en rosé-gouden legeringen, naast natuurlijk de bekende dierenprints op zowel de bandjes als de klokjes zelf. Just Cavalli horloges staan bekend om het gebruik van kristallen, net als de slangen-details die erin verwerkt zijn.

Iconische elementen in een luxe horloge

De horloges van Just Cavalli herbergen iconische elementen uit de meest indrukwekkende en bekende collecties van Roberto Cavalli. Het zijn daardoor herkenbare ontwerpen, met een knipoog naar het rijke verleden van dit high end fashion merk. De horloges zijn veelal gemaakt van hoogwaarde stainless steel en bevatten een uitgesproken crown. 

 

Collectie bekijken