Trussardi

Trussardi Italian artisan workmanship reinterpreted elegance

De Trussardi horloge collectie collection is ontworpen voor de geraffineerde veeleisende klant. Italiaanse ambachtelijke vakmanschap wordt verenigd met een elegant en tijdloos design.

Trussardi Group is opgericht als Italiaans mode huis in 1911 te Bergamo door Dante Trussardi. Ze zijn begonnen als fabrikant van luxe lederen handschoenen en werden als snel het symbool van uitmuntend vakmanschap in het verwerken van leer. 

Al snel groeide men uit tot een van meest vooraanstaande fabrikanten voor accessoires. Dit succes werd aangemoedigd door kleinzoon Nicola Trussardi, met zijn scherpe oog voor zaken gecombineerd met productie om zo een lifestyle merk te ontwikkelen die wordt omarmd door elk aspect van het leven.

In de loop der jaren zijn er vele successen geboekt met het merk. Talloze winkels werden wereldwijd geopend en fashion collecties uitgebracht. 

 In juni 2014 tekende Trussardi een belangrijke overeenkomst met Morellato Group, de grootste italiaanse producent van horloges, horloge banden en juwelen voor de productie en wereldwijde distributie van Trussardi horloges.

Door deze samenwerking wordt er een onuitwisbare stempel gedrukt op de smaak van tijd met haar raffinement en bijzondere aandacht voor detail. Daarnaast worden de aller beste materialen gebruikt voor ongeëvenaarde kwaliteit.

 

Collectie bekijken