Exclusieve merken bij Luxsanto

Luxsanto verkoopt luxe horloges van high end kwaliteit. We vertegenwoordigen brands van haute couture fashion designers, sport pioniers en de hoogst haalbare betaalbare kwaliteit uit Zwitserland. Uurwerken, behuizing, horlogebanden en -sluitingen, ze zijn stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt. Het gaat om classics binnen de bekende collecties, net als luxe horloges met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Bij Luxsanto werken we samen met exclusieve internationale horlogemakers, die zowel de uitstraling als kernwaarden van onze merken vertegenwoordigen. We brengen een duidelijke focus aan in zowel de brands die we voeren als de partners waarmee we werken.


Ted Baker

Ted Baker No Ordinary Designer Label

Ted Baker is het horloge merk voor mensen die echt iets anders wensen. “No Ordinary Designer Label”. Verassende Britse design elementen gecombineerd met klassieke styling vormen de basis voor dit unieke handschrift. Het geheim van Ted Baker is om te leiden, niet te volgen. Maar nooit té vooruitstrevend te zijn.

Collectie bekijken

Karen Millen

Karen Millen Sophisticated Elegance Class

Karen Millen horloges hebben de typische Britse stijl en klasse, geschikt voor zelfverzekerde vrouwen die zich bewust zijn van hun stijl. Het merk staat wereldwijd bekend om haar modieuze en trendy ontwerpen. Ieder luxe horloge is individueel ontworpen en volledig handgemaakt met de best mogelijke materialen.

Collectie bekijken

Trussardi

Trussardi Italian artisan workmanship reinterpreted elegance

De Trussardi horloge collectie collection is ontworpen voor de geraffineerde veeleisende klant. Italiaanse ambachtelijke vakmanschap wordt verenigd met een elegant en tijdloos design.

Collectie bekijken

Just Cavalli

Just Cavalli Excess Fashion Luxury

Just Cavalli is een luxe, trendy, sensueel en urban horlogemerk. Roberto Cavalli creëerde de lijn in 2000 en zorgde daarmee voor modieuze horloges geschikt voor een nieuwe generatie vrije geesten. De prints en afwerkingen van de horloges zijn geïnspireerd op de reizen van Cavalli, de collecties laten net als de haute couture een duidelijke invloed van de schoonheid van de natuur zien.

Collectie bekijken